Ducray Creasime lot 2x30ml + Anacaps 30ks

Vlastnosti: Creastim roztok pri vypadávaní vlasov s vysokým obsahom kreatínu, tetrapeptidua vitamínov ponúka optimálne riešenie pri reakčnom vypadávaní vlasov.Táto kombinácia aktívnych látok pôsobí a stimuluje faktory zodpovedné za rastovúfázu vlasov.*Týmto spôsobom prispieva k zastaveniu vypadávania vlasov. Vďaka ľahkej textúresa roztok optimálne nanáša a nemastí vlasy. Po prvých niekoľkých aplikáciách súvlasy silnejšie, plné vitality a získavajú na objeme. Vďaka zloženiu s veľmi vysokoutoleranciou je roztok vhodný aj pre tú najcitlivejšiu vlasovú pokožku.

Návod na použitie: Aplikujte 10 stlačení trikrát týždenne na suchú vlasovú pokožku.Podporte vstrebávanie krátkou masážou. Neoplachuje sa. Vlasy si neumývajteaspoň dve hodiny po aplikácii. Odporúčaná doba aplikácie je minimálne dva mesiace.Jedno balenie vystačí na celú dvojmesačnú kúru.

 

+

 

Anacaps 30ks

Vlas je tvorený predovšetkým z proteínukeratínu, ktorého základom je aminokyselinacysteín. Vitalita vlasov môže byťovplyvnená 2 typmi faktorov: Reakčné faktory spojené so sezónnymizmenami, stresom, únavou,nevyváženou stravou, pôrodom aleboemocionálnou traumou. Chronické faktory (vaskulárne,hormonálne, tkanivové atď.), ktoré saobjavujú postupne alebo v opakujúcichsa fázach.Vlastnosti: Originálne zloženie Anacaps tri-ACTIV dodáva vlasovémufolikulu vitamín B8, ktorý prispievak udržaniu zdravých vlasov a spoločnes vitamínom B6 pomáha k správnejsyntéze cysteínu. Dodáva vitamíny B3a B6 a taktiež železo, ktoré pomáhajúznižovať únavu vlasov. Anacaps tri-ACTIV obsahuje vitamín E, ktorý vďakaantioxidačným zložkám chráni bunkypred škodlivými účinkami oxidácie.

Návod na použitie a odporúčané dávkovanie: Jedna kapsula ráno,zapiť veľkým pohárom vody. Odporúčasa užívať počas 3 mesiacov. Tentovýživový doplnok sa nesmie používaťako náhrada pestrej stravy.

49,73 €
Dočasne vypredané
Kód produktu: d460059
EAN: 3282770130706
Značka: DUCRAY
Modelová rada: CREASTIM - Reakčné vypadávanie vlasov (stres, diéty, po pôrode)
Konzistencia : Kapsule, Roztok
Hodnotenie produktu
0
0% zákazníkov odporúča produkt
5
4
3
2
1
Najnovšie články v našom BLOGU
Pripravte vašu pokožku na sychravé dni

Pripravte vašu pokožku na sychravé dni

Starostlivosť o pleť v lete

Starostlivosť o pleť v lete

Hodnotenie obchodu

Vy už odchádzate?

Dáme Vám zľavu 5%

Stačí vyplniť Váš email a získate zľavu 5% na prvý nákup.

Navyše Vás budeme informovať o skvelých akciách.

Dermocentrum.sk