Ducray Neoptide pre ženy 3x30ml + Anacaps 30ks

Zľava 5 € na značky A-Derma, Klorane, Klorane BeBe a Ducray pri nákupe nad 16,99 €. Akcia platí od 1.2. do 31.3.2024.

Neoptide roztok pri vypadávaní vlasov pôsobí priamo na vlasovýfolikul, tým stimuluje anagénnu fázu (rastovú fázu vlasu). Koncentrácia tetrapeptidov (zlúčenín aminokyselín) prispieva k zvýšenému deleniu buniek vlasovej cibuľky a predlžuje rastovú fázu vlasu. Chronické vypadávanie vlasov sa zastavuje. Vďaka tetrapeptidu je vlasovévlákno stimulované a vlasy získavajú na dĺžke (predlžujú sa). Spojenie iných látok (neoruscín, nikotínamid a GP4G) napomáhapodporiť výmenu na úrovni vlasovej cibuľky a zároveň hrá rolu v aktiváciienergie.Všetky vlasy sú tak stimulované, prispieva sa k zastaveniu vypadávaniavlasov a zväčší sa objem vlasov. Neoptide sa vďaka ľahkejtextúre jednoducho vstrebáva, čo umožňuje každodenné používaniebez toho, aby sa vlasy mastili.

Návod na použitie: Naneste 1x denne, najlepšie večer, 1 ml roztoku Neoptide na suchú vlasovú pokožku. (1 ml zodpovedá 12 strekom). Dobre vmasírujte pre lepšie vstrebanie roztoku. Neoplachujte. Neumývajte si hlavu šampónom počas nasledujúcich 2h po aplikácii prípravku. Kúra by mala vydržať minimálne po dobu 3 mesiacov. 1 balenie vystačí na 3 mesačnú kúru (1 fľaštička mesačne).

+

Kapsule Anacaps 30ks

Vlas je tvorený predovšetkým z proteínukeratínu, ktorého základom je aminokyselinacysteín. Vitalita vlasov môže byťovplyvnená 2 typmi faktorov:Reakčné faktory spojené so sezónnymizmenami, stresom, únavou,nevyváženou stravou, pôrodom aleboemocionálnou traumou.Chronické faktory (vaskulárne,hormonálne, tkanivové atď.), ktoré saobjavujú postupne alebo v opakujúcichsa fázach.Vlastnosti: Originálne zloženieAnacaps tri-ACTIV dodáva vlasovémufolikulu vitamín B8, ktorý prispievak udržaniu zdravých vlasov a spoločnes vitamínom B6 pomáha k správnejsyntéze cysteínu. Dodáva vitamíny B3a B6 a taktiež železo, ktoré pomáhajúznižovať únavu vlasov. Anacaps tri-ACTIV obsahuje vitamín E, ktorý vďakaantioxidačným zložkám chráni bunkypred škodlivými účinkami oxidácie.

Návod na použitie a odporúčané dávkovanie: Jedna kapsula ráno,zapiť veľkým pohárom vody. Odporúčasa užívať počas 3 mesiacov. Tentovýživový doplnok sa nesmie používaťako náhrada pestrej stravy.

65,69 €
Dočasne vypredané
Kód produktu: d460061
EAN: 3282770130737
Značka: DUCRAY
Modelová rada: NEOPTIDE - Chronické vypadávanie vlasov (hormonálne, genetické)
Konzistencia : Kapsule, Roztok
Hodnotenie produktu
0
0% zákazníkov odporúča produkt
5
4
3
2
1
Najnovšie články v našom BLOGU
Pripravte vašu pokožku na sychravé dni

Pripravte vašu pokožku na sychravé dni

Starostlivosť o pleť v lete

Starostlivosť o pleť v lete

Hodnotenie obchodu

Vy už odchádzate?

Dáme Vám zľavu 5%

Stačí vyplniť Váš email a získate zľavu 5% na prvý nákup.

Navyše Vás budeme informovať o skvelých akciách.

Dermocentrum.sk