Ducray Neoptide pre mužov 100ml + Anacaps 30ks

Vypadávanie vlasov

Chronické vypadávanie vlasov u mužov je vo väčšine prípadov hormonálnea dedičné. Progresívne vypadávanie vlasov je sprevádzané kratšímivlasovými cyklami a zmenšovaním vlasu. Začiatok vypadávania vlasov samôže líšiť v závislosti na veku, avšak rýchla reakcia a používanie vhodnýchproduktov je odporúčané na spomalenie tohto procesu.

Vlastnosti: Roztok pri vypadávaní vlasov Neoptide pre mužov obsahujekombináciu inovatívnych patentovaných aktívnych látok. Tie pôsobia protiprocesu, ktorý má za následok neustále vypadávanie vlasov. Peptidoxyl-4 stimuluje mikrocirkuláciu vo vlasovej pokožke a pomáhadopľňať zložky nevyhnutné pre bunkový metabolizmus. Monolaurín znižuje aktivitu kľúčového enzýmu, ktorý je hlavným faktoromvypadávania vlasov. Synergická a patentovaná kombinácia peptidoxylu-4 a monolaurínu,vytvorená výskumným tímom dermatologických laboratórií Ducray, naozaj „predlžuje” rast vlasov; pomáha regulovať signál, ktorý hrá dôležitú úlohu v regenerácii buniek vlasového folikulu. Tým Neoptidepre mužov predlžuje životnosť vlasu: vypadávanie vlasov je tak obmedzené.Jeho ľahká textúra umožňuje optimálnu absorpciu a nezanechávamastné vlasy. Od prvého používania získavajú vlasy späť silu a vitalitu.

Zloženie je obzvlášť dobre tolerované a je vhodné aj pre tú najcitlivejšiuvlasovú pokožku.Návod na použitie: Aplikujte raz denne 9 stlačení na suchú alebo vlhkúvlasovú pokožku, zamerajte sa na temeno hlavy (oblasť ustupujúcichvlasov). Dôkladne premasírujte, aby sa prípravok dobre vstrebal. Neoplachujte.Odporúčame neumývať vlasy 2 hodiny po aplikácii prípravku. Predosiahnutie najlepších výsledkov odporúčame minimálne 3mesačnú kúru.Jedno balenie vystačí na celú 3mesačnú kúru. Ako doplnok k ošetreniuodporúčame používať stimulujúci šampón Anaphase.

+

Anakaps 30ks

Vlas je tvorený predovšetkým z proteínukeratínu, ktorého základom je aminokyselinacysteín. Vitalita vlasov môže byťovplyvnená 2 typmi faktorov:Reakčné faktory spojené so sezónnymizmenami, stresom, únavou,nevyváženou stravou, pôrodom aleboemocionálnou traumou.Chronické faktory (vaskulárne,hormonálne, tkanivové atď.), ktoré saobjavujú postupne alebo v opakujúcichsa fázach.Vlastnosti: Originálne zloženieAnacaps tri-ACTIV dodáva vlasovémufolikulu vitamín B8, ktorý prispievak udržaniu zdravých vlasov a spoločnes vitamínom B6 pomáha k správnejsyntéze cysteínu. Dodáva vitamíny B3a B6 a taktiež železo, ktoré pomáhajúznižovať únavu vlasov. Anacaps tri-ACTIV obsahuje vitamín E, ktorý vďakaantioxidačným zložkám chráni bunkypred škodlivými účinkami oxidácie.Návod na použitie a odporúčanédávkovanie: Jedna kapsula ráno,zapiť veľkým pohárom vody. Odporúčasa užívať počas 3 mesiacov. Tento výživový doplnok sa nesmie používaťako náhrada pestrej stravy.

65,69 €
Dočasne vypredané
Kód produktu: d460060
EAN: 3282770130720
Značka: DUCRAY
Modelová rada: NEOPTIDE - Chronické vypadávanie vlasov (hormonálne, genetické)
Konzistencia : Kapsule, Roztok
Typ pleti : Vypadávanie vlasov
Hodnotenie produktu
0
0% zákazníkov odporúča produkt
5
4
3
2
1
K produktu odporúčame

KLORANE SHAMPOOING À LA QUININE & EDELWEISS BIO

Šampón na vlasy s chinínom a bio plesnivcom alpským. 80% zložiek prírodného pôvodu. Bioodbúrateľné zloženie. Šetrne…
24,49 € 19,59 €

La Roche-Posay Kerium šampón na mastné lupiny 200ml

Gélový šampón na mastné lupiny, 200ml
21,79 € 17,43 €

BIODERMA Nodé DS+ (V2)

Upokojujúci šampón na vlasy a pokožku hlavy s problematikou vážnejších stavov pretrvávajúcich lupín, sprevádzaných…
21,89 € 17,51 €

Dr. Müller PANTHENOL ŠAMPÓN PROTI LUPINÁM

Panthenol šampón proti lupinám určený pri zvýšenej tvorbe lupín, pri vypadávaní vlasov pri poruchách rastu vlasov …
6,09 € 4,87 €

BeauTerra - výživný kondicionér

Výživný kondicionér s obsahom hydrolyzovaného keratínu posilnenie a ľahké rozčesávanie vlasov
10,15 €

DUCRAY KÉLUAL DS SHAMPOOING (DUO)

Šampón je určený pre starostlivosť o závažné a recidivujúce formy lupín a o svrbiacu vlasovú pokožku.
31,79 € 25,43 €
Najnovšie články v našom BLOGU
Pripravte vašu pokožku na sychravé dni

Pripravte vašu pokožku na sychravé dni

Starostlivosť o pleť v lete

Starostlivosť o pleť v lete

Hodnotenie obchodu

Vy už odchádzate?

Dáme Vám zľavu 5%

Stačí vyplniť Váš email a získate zľavu 5% na prvý nákup.

Navyše Vás budeme informovať o skvelých akciách.

Dermocentrum.sk